Receptenboek
+ 10 mocktail recepten

Word een
mocktail pro

Receptenboek gratis
Gratis downloaden
Receptenboek gratis
Alles wat je moet weten

De kunst van
de mocktail beheersen

Essentieel keukengerei

U ontdekt een zorgvuldige selectie van essentiële hulpmiddelen voor het mixen, schudden, afmeten en garneren van uw alcoholvrije creaties, of u nu een gepassioneerde amateur bent of een leerling-mixoloog. Met dit gereedschap verken je een wereld van verfijnde smaken en artistieke composities voor buitengewone mocktails.

De kunst van het afmaken

Of het nu verse citrusschil is of zorgvuldig gerangschikte kruiden, leer hoe je een onderscheidende visuele en smaakvolle toets aan je drankjes kunt geven. Volg onze tips om uw creativiteit te uiten via de garnering van uw mocktails.

Mocktail recepten

Smaakvolle melanges van verse ingrediënten en zorgvuldig geselecteerde kruiden geven je een uitzonderlijke smaakervaring, zonder een druppel alcohol. Duik in deze wereld van ongeëvenaard genot en ontdek een veelheid aan mogelijkheden voor creatieve en verfrissende dagelijkse drankjes.

Vintense

De Belgische expert
van alcoholvrije wijn

Vandaag de dag zijn consumenten meer dan ooit op zoek naar gezonde en lekkere alternatieven voor traditionele dranken. Wij zijn ervan overtuigd dat een gevarieerd en smakelijk aanbod uw klanten zal aanspreken en u zal helpen bestaande klanten te behouden.

+ meer dan 10 alcoholvrije cocktails

download
ons mocktail boek